Kuřecí mleté maso stehenní 500g získala ocenění značky kvality KLASA a certifikát Vyrobeno podle české Cechovní normy.

Kuřecí mleté maso získala prestižní ocenění kvality KLASA. Logo symbolizuje nejen kvalitní a poctivé potraviny, ale je i zárukou lepší orientace na českém trhu. Ve čtvrtek na Žofíně 21. 11. 2019 proběhlo Slavnostní setkání výrobců českých potravin a

Drůbežářský závod Klatovy si převzal ocenění kvalitních potravin KLASA a Certifikát České cechovní normy z rukou ministra zemědělství Miroslava Tomana a generálního ředitele Státního zemědělského intervenčního fondu (SZIF) Martina Šebestyána.
Národní značku kvality KLASA uděluje od roku 2003 ministr zemědělství mimořádně kvalitním potravinářským a zemědělským výrobkům.

Certifikát České cechovní normy zaručuje výrobu dle poctivých norem a omezuje například používání přídatných látek a tak nabízí masné výrobky s vyšším obsahem masa.

Díky, čerstvosti a rychlosti zpracování, způsobu podchlazení, použitím moderní řezací technologie, která nenarušuje svalové vlákno tlakem, zajišťuje Kuřecí mleté maso od Drůbežářského závodu Klatovy nadstandartní kvalitativní vlastnosti.

„Kuřecí maso, je díky svým nutričním hodnotám oblíbenou součástí jídelníčku. A není divu. Toto maso je totiž vynikajícím zdrojem bílkovin, vitamínů i minerálů, neobsahuje příliš velké množství tuku, je lehce stravitelné. A právě tyto parametry splňuje naše kuřecí mleté maso, kde je jedinou surovinovou složkou čerstvá svalovina z kuřecích stehen,“ uvádí technolog drůbežářského závodu Klatovy Ing. Karel Vařeka.