Kuřecí pánve

V letošním roce jsme připravili pro naše zákazníky velmi kvalitní polotovary z kuřecích prsou. Našim cílem je vyhovět přání zákazníků a nabídnout polotovar z opravdu kvalitního masa, který při přípravě výrazně šetří čas a je vhodnou variantou pro rychlý oběd nebo večeři. Kuřecí pánve nabízíme ve dvou variantách Italskou pánev a Indickou pánev.

Balení 560g je vhodné pro čtyřčlenou rodinu.

Návod na přípravu: příprava jídel je opravdu velmi jednoduchá, obsah balení dostatečně tepelně upravíme na teflonové pánvy smažením nebo dušením, nakonec přidáme 200ml smetany a krátce prohřejeme. K Italské pánvi jako přílohu doporučujeme těstoviny a k Indické se nejlépe hodí rýže. Smetana není součástí balení.

Proč vařit s námi – kuřecí pánve + přidej smetanu

Co by si měl spotřebitel zvážit:

Kuřecí maso uspokojí veškerou poptávku chutí a úprav. Vysoký obsah čistých svalových bílkovin

a nízký obsah tuku předurčuje kuřecí prsní svalovinu jako vysoce nutričně hodnotnou stravu.

Co by měl spotřebitel vědět:

Nedůvěra spotřebitele k marinovaným masům na pultech obchodů je způsobována hlavně domněnkou, že do marinády ukryje prodejce a výrobce produkty, které nestihl prodat nebo méně kvalitní.

U nás je to jinak: Na kuřecí pánve je vybírána bezprostředně čerstvá surovina z prsních řízku a k marinádě dostává okamžitě a ne po delší cestě přes prodejce čerstvého masa ke spotřebiteli. Maso je optimálně v marinádě proleženo, zabaleno velmi hygienicky v ochranné atmosféře. V marinádách výhradně používáme kvalitní tuky a koření, kde jedinečné procesy zajištují marinování.

Výrobek je velmi dobře ochucen a pro jeho přípravu postačí ho pouze tepelně opracovat na pánvi smažením nebo dušením a na závěr přidat 200 ml smetany