Press-trip 10.dubna 2014

Drůbežářský závod Klatovy uspořádal ve spolupráci se společností Progast novinářský press trip za ochutnávkou dobrého kuřecího masa a koření.

Aprílové počasí se 10. dubna projevilo v plné síle, ale ani to neodradilo novináře zúčastnit se novinářského výletu do Gastrocentra a skladu v Modleticích u Prahy. Právě zde uspořádal Drůbežářský závod Klatovy se společností Progast, výrobcem a distributorem koření, krátké posezení s novináři a zároveň zahájil letošní grilovací sezónu. Na setkání se diskutovalo s generálním ředitelem Ing. Davidem Bednářem zejména o plánovaných novinkách společnosti, problematice českého drůbežářského průmyslu a chystaných legislativních změnách i důsledcích na koncové spotřebitele. Společnost Progast představila své široké portfolio výrobků a v závěru akce si mohli novináři produkty obou společností na „vlastní kůži“ ochutnat.

Akce se zúčastnil i Ladislav Nový, reprezentant ČR ve fitness, kterého Drůbežářský závod Klatovy podporuje od března letošního roku. Ladislav Nový byl k dispozici všem, kteří se zajímají o zdravou a vyváženou stravu sportovců. Závěrečné grilování potěšilo všechny milovníky dobrého kvalitního českého masa, zeleniny i různých druhů koření.

Tiskové materiály ke stažení